Julbord med jobbet

Bättre sent än aldrig; haft problem med att föra över bilder från mobben, därför tog det lite tid. Men här kommer nu rapport från årets julbord med jobbet.

I år var vi på Stora Hotellet, nytt för mig men väldigt trevligt. Fina lokaler, proffsig planering o personal (till skillnad från fjolårets ställe) samt underbar utsikt över stan med alla julbelysningarna.
Utbudet på maten var helt OK även för en vegetarian. Möjlighet fanns att beställa speciell vegetarisk tallrik, men det hade jag inte vågat göra eftersom jag var osäker om jag skulle gå. Men bäst av allt var iaf efterrätterna! Bordet med efterrätter var 4-5 meter långt, fullproppat med massa olika läckerheter. Tror nog jag tog av de flesta och förutom nåt med banan var allt supergott. Favoriterna var bl.a. nån slags cheesecake med pepparkaka, marängtårta, en kolapaj samt nån slags fluffig skapelse som smaka citron. Snälla kollegan Örjan hade bjudit på en snaps och jag var tydligen ovanligt lättpåverkad för mina minnen av vilka efterrätter som var vilka är något dimmiga - men jäkligt gott var det iaf, så mycket minns jag :)I-B ser fullständigt lugn ut trots att hon sitter mittemot.... Onkel Fester i drag??!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0