Brittisk vecka på Lidl

Det kunde jag givetvis inte motstå!

Köpte bl.a. dessa underbara snacks med salt&vinäger-smak. Sticksen var speciellt goda; som raka ostbågar med en tydlig vinägersmak.


Och dessa ljuvliga pickles till mycket billigt pris. Den högra är en Branston-kopia, och i brist på äkta vara blir det nog till att bunkra upp och fylla matkällarn med fler!

Schnabel-lunch på Stallyktan

Trevlig personal som glatt fixade vegetariskt, salladsbuffé med goda röror utan kött, tzaispett, pannkakor med sylt o grädde, mysig lokal.... Och jo, sällskapet var också trevligt inkl. den suddige herr Schnabel :)

Frau Biber och Ann ber en stilla bön att inte hr Schnabel ska börja ratta på bordet...

Kumla-mörker

Idag ny runda, denna gång ut till ridskolan. Först var det mörkt som bara den, men sen när man kom fram till Hagaby var det bekanta omgivningar som bringade fram många trevliga minnen från när jag red hos Britt.

Runda: Hagaby
Tid: 39,21
Antal avklarade km idag: 5,7
Totalt avklarade km: 442
Antal km kvar: 568
Vikt: 63 (uääää)

Träningsbowling

Nice balls...


IBS m.fl


Micke o Alf in action


Robin luftbowlar?

Mera litet löp

Provade en ny runda idag som jag hade mätt upp. Den andra som jag sprungit senaste gångerna går ju till stor del ute på en väg ute på en kolsvart åker. Så nu blev det en ny till största delen inne i villaområden. Tycker nog dock bättre om den andra rundan, trots mörkret, men det kan ju vara bra att ha ett alternativ.

Runda: Femman B (ännu ett originellt namn)
Tid: 31,46
Antal avklarade km idag: 5
Totalt avklarade km: 437
Antal km kvar: 573
Vikt: 62,5 (ungefär som väntat)

Cykelcross

Idag var vi och kollade på cykelcross. Har bara sett det på TV förr så det var skitkul att se live. Publikvänlig sport iom att det går på en kort bana som körs många varv. Innehåller lite ovanliga moment som att springa med cykeln i trappor och över små hinder.

Hade man kunnat önska nåt mer skulle det i så fall varit lite tightare tävling med mer kamp. Nu blev startfältet relativt snart ganska utdraget med en tätklunga som var densamma mest hela tiden, även om ledaren kunde växla. Att kunna växla är väl f.ö. rätt användbart på en cykeltävling :)

Kul o jul i Kumla

Finns trevliga affärer även i Kumla. Igår var vi till en stor typ lagerbutik som hade jättebilliga inredningsprylar. Det blev lite ljus och ett par lampskärmar för vår del.


Och dom hade varit duktiga och tagit fram julsakerna i god tid!


Även J hittade nåt intressant...

Nytt hus, nya fönsterbrädor - del 2


Litet löp

Oj vad det har blivit dåligt med bloggande nu. Har inte gjort just så mycket annat än att jobba långa dagar och sen fixa det nödvändigaste hemma. Men här kommer nu iaf ett litet löpinlägg!

Runda: Femman
Tid: 33,31
Antal avklarade km idag: 5
Totalt avklarade km: 432 (avrundningar förklarar misstämningar med jämförelser mot förra gången)
Antal km kvar: 578
Vikt: Får väga mig sen...

Tårta!!!!

Igår bjöds vi på tårta av 120-åringen IBS/HerrNilsson. Även denna gång fint besök, nu i form av Leif som var tillbaka för att göra en insats, och lille Hugo i snygg dress.


Första löp från huset

Idag fick jag äntligen tid att ta mig en liten löptur, trots 10 timmars arbetsdag. Hade mätt upp en runda på dygt 5 km som var riktigt trevlig, om än lite mörk på sina ställen.

Runda: Femman (originellt namn, men jag vet inte vad det heter där jag sprang)
Tid: 34,42
Antal avklarade km idag: 5
Totalt avklarade km: 426
Antal km kvar: 574
Vikt: Vågen har inte flyttat!

Årliga jobbfesten

Igår var det dags för den årliga festen med hela jobbet (utom Stockholmarna).

Min vegmat var jättegod.
Förrätt                                                                       Varmrätt

Avec i form av bourbon!                                     Nötallergiker Dennis fick en alternativ efterrätt!


Mer eller mindre glada bordsgrannar


Intervju inkl Frau Biber och Ulrika var på plats


Brolle stog för underhållningen


Kvällsmaten

Panerade torsk till J, blev en riktigt fin hög!


Sen blev det äpplepaj av egna äpplen. Det trillar äpplen hela dagarna, de flesta rätt fula, men nu börjar det komma flera som är användbara också. Tyvärr var det inte glass i glassbyttan jag hämtade i frysen idag, utan pizza, vilket inte är det sämsta det heller, men kanske inte till äppelpaj! Så det blev att äta pajen utan tillbehör, men det smakade bra ändå!

Nytt hus - nya fönsterbrädor

Nya fönsterbrädor att upptäcka...


... för Baffi-lååååång

Pellets

Igår kom fyra pallar pellets. Fyra pallar x 13 lager x 4 påsar à 16 kilo som ska kånkas in genom ett källarfönster. Men nu är det iaf gjort och kroppen känns som man tränat styrka + step + ett av Ulrikas dasspass på raken. Fått nån slags konstig värk på insidan av låren efter alla knäböj som jag bara trodde man kunde få när man ridit häst för första gången på flera år.


Fika på jobbet

Idag var det storfika på jobbet med Marie Gs hembakta och fint främmande av Hugo och lilla Molly.

Glögg-premiär

Den 1 oktober och därmed inträde i den första av julens tre månader. Egentligen brukar jag börja med lite lättare glögg, men hade varken tid eller möjlighet att få tag på sådan (Örebros enda System är ju som jag tidigare nämnt inte speciellt välförsett). Så man tager vad man haver, som ur-närkingen Kajsa sa, och det fick bli ett par muggar av Js överblivna 08 i stället!


RSS 2.0